Skoler og barnehager

Vi mener at veien til verdensrommet starter i klasserommene. Med hele landet i sikte ønsker vi å stimulere nysgjerrigheten og interessen for teknologi og realfag blant barn og unge.

Med en spennende meny i sekken reiser vi på skolebesøk i hele landet. Trenger du inspirasjon til spennende aktiviteter og prosjekt knyttet til Kunnskapsløftet anbefaler vi at du sjekker våre ressurser.

Lærerkurs og webinar

Trenger du litt hjelp for å komme i gang med et skoleprosjekt, ønsker du litt faglig påfyll eller er du rett og slett bare veldig gira på verdensrommet?

Skoleprosjekt

Sammen med European Space Agency tilbyr vi en rekke kjempespennende skoleprosjekt som du kan ta i bruk når som helst. Vi kan også friste med nettbaserte romoppdrag, der elevene dine er de som skal gjennomføre en utfordrende operasjon. Prosjektene er tverrfaglige og passer godt til den nye norske læreplanen.

Vg2 Drone

Vg2 Drone bygger på Vg1 Elektro og datateknologi, og som droneoperatør får du en viktig rolle i en næring i hurtig vekst.

Sammen med Andøy videregående skole satser vi på elever som ønsker å fordype seg i dronefaget.

Vg3 Romteknologi

Skoleåret inkluderer både rakettoppskytninger, værballongslipp, styring av satellittmodeller, teleskop-observasjoner, spennende og utfordrende fag, og nye venner med samme interesser fra hele landet. Sammen med Andøy videregående skole satser vi på elever som ønsker å fordype seg i avansert romteknologi allerede på videregående.

Læringsressurser

Fordelt på trinn og tema har vi en stor samling med aktiviteter og ressurser som er klar til bruk i klasserommet. De passer for elever i barnehage og opp til videregående skole.

Teddynauten

Teddynauten er maskoten til Andøya Space Education som ønsker å inspirere og vekke en utforskertrang. Teddynauten er dessuten veldig glad for å få tilsendt spørsmål fra nysgjerrige barn!

Tilpassede aktiviteter

Vi er ikke begrenset til Andøya! Noen ganger tar vi verdensrommet med ut til skoler over hele landet, og andre ganger velger skoleklasser og lærere å komme på besøk til oss.

Sammen kan vi tilpasse aktivitetsdager bestående av rakettverksted, fysikkshow, stjerneløp, koding, foredrag, planetsti og mere. La oss inspirere neste generasjon av oppdagere!

Ta kontakt, så finner på noe sammen.

Kontakt Andøya Space Education

Har du noen spørsmål eller trenger å komme i kontakt med Andøya Space Education? Send en e-post:


Andøya Space Education er et heleid datterselskap av Andøya Space med fokus på å tilby romrelatert opplæring på alle nivå fra barnehage opp til universitetsnivå.

Andøya Space Education
Bleiksveien 46
8480 Andenes

+47 76 14 60 00
education@andoyaspace.no
Org nr: 982222559