Andøya Space møtte Nordlandsbenken i Stortinget

Published:

Andøya Space var sammen med flere andre nordnorske bedrifter på Stortinget for å gi representanter fra Nordlandsbenken innsikt i noe av det spennende som skjer i Nordland.

I midten av februar var Andøya Space på besøk på Stortinget, sammen med flere andre nordnorske bedrifter, for å gi noen av representantene for Nordlandsbenken mer informasjon om noe av det spennende som skjer i Nordland for tiden.

Viktige møter

Andøya Space var representert ved konsernsjef Ketil Olsen, samfunns- og myndighetskontakt Arne Hjalmar Hansen og prosjektleder for Space Education 2.0 Jøran Grande. I tillegg representerte ordfører Knut Nordmo Andøy kommune.

– I møtet presenterte vi Andøya Space og status for viktige utviklingsprosjekter, sier Arne Hjalmar. – Vi adresserte også noen konkrete muligheter og utfordringer framover, spesielt knyttet til romhavnen og Norwegian Space Academy.

– Vi fikk svært god tilbakemelding på det vi presenterte, Nordlandsrepresentantene var tydelig på at slike møter og oppdateringer er viktige for dem i deres arbeid med å følge opp. Også med tanke på muligheter og utfordringer knyttet til Andøya Space, avslutter Arne Hjalmar.

Nordlandsrepresentantene Arbeiderpartiet, SV, Senterpartiet og Høyre fulgte med stor interesse konsernsjef Ketil Olsen sin presentasjon, sammen med Arne Hjalmar Hansen, Jøran Grande, og ordfører for Andøy kommune, Knut Nordmo (Foto: Stortinget)