Andøya Space lanserer SMS-tjeneste

Published:

Ønsker du å få melding på SMS når veien gjennom Oksebåsen stenger eller fareområdene i sjøen utenfor Andøya Space aktiveres? Det får du nå muligheten til.

Andøya Space lanserer denne uken to ulike tjenester for varsling på SMS: Den ene gir deg beskjed på SMS hver gang veien i Oksebåsen eller Børvågen av sikkerhetsmessige årsaker må stenges. Den andre varsler deg om aktivering av fareområder sjø.

– Både fiskere og andre har etterspurt SMS-varsling, så dette tror vi vil bli tatt godt imot, sier Ketil Olsen, Chief Operating Officer ved Andøya Space. – Men hvis du er ute etter siste nytt om hva som skjer hos oss, må du se på våre nettsider og sosiale medier. SMS-tjenestene vil kun gi deg informasjon om fareområder.

Bruk av tjenesten

Varslingstjenesten er delt opp i to ulike abonnement: Én med informasjon om stenging av vei, og én med informasjon om fareområder sjø. Ønsker du informasjon om begge deler, må du melde deg på begge tjenestene.

Det er gratis å motta meldinger, og Andøya Space vil varsle abonnenter på tjenesten både noen dager i forkant og når fareområdene aktiveres. I tillegg vil det bli sendt ut beskjed dersom en aktivitet er utsatt eller avlyst, og det igjen er trygt å ferdes i området.

For å få varsler som gjelder stenging av vei, sender du en SMS med <ANDØYASPACE VEI START> til 2252. For å motta varsler om fareområder sjø, sender du <ANDØYASPACE SJØ START> til 2252. For å melde deg av de to abonnementene sender du <ANDØYASPACE SJØ STOPP> og <ANDØYASPACE VEI STOPP> til 2252.

Mer informasjon

Kontakt Andøya Space.