Skreddersydde aktiviteter

Nysgjerrighet er en av de viktigste drivkreftene bak vitenskapelige gjennombrudd og menneskelig utvikling. Vi ønsker å stimulere nysgjerrigheten til barn og unge, og tilbyr en rekke spennende aktiviteter til skoler og barnehager som ønsker det. Under ser du noen eksempler på aktiviteter vi kan gjøre for deres barnehage/skolebesøk. Bruk kontaktinformasjon på bunnen av siden, så hjelper vi deg å skreddersy et opplegg som passer for dere.

Reisen til Mars

6.trinn og oppover, oppdrag med Spaceship Aurora: Reisen til Mars.

Reisen til nordlyset

6.trinn og oppover, oppdrag med Spaceship Aurora: Oppdrag solstorm. Kan inkludere nordlysfilm.

Rakettverksted, trykkluft

Kan tilpasses alle, bygg og skyt opp din egen rakett. Trykkluftraketter er papirraketter som bygges etter de samme prinsippene som ekte romraketter, bare uten rakettmotor. Du vil garantert bli imponert over hvor langt rakettene går!

Rakettverksted, modellrakett

U.trinn og oppover, bygg og skyt opp din egen rakett. Modellraketter er ekte raketter med motor og fallskjerm som skytes opp fra et egnet oppskytingssted. Tilhørende undervisningsopplegg med regneoppgaver er tilgjengelig.

Fysikkshow på skolen?

Kan tilpasses alle, eksperimenter og demonstrasjoner som viser vitenskapen bak raketter, ballonger og alt det spennende Andøya Space jobber med på en forståelig måte.

Stjerneløpet

Kan tilpasses alle, en rebus- og oppgaveløype om verdensrommet. Kan tilpasses alle alderstrinn i barnehage og skole

Planetstien

Kan tilpasses alle, bli med på en reise i solsystemet. Vi lærer om planetene, romsonder og avstander i universet.

Sol, solflekker og solstråling

Kan tilpasses alle, vi studerer sola. Lær om aktiviteten som foregår i og på sola. Vi bruker solteleskop, sunspotter og spektroskop for å se på sollyset på forskjellige måter.

Squishy Circuts

Barnehage småtrinn, leire og elektrisitet. Vi leker med leire og strøm for å finne ut hva som skal til for at det skal bli lys i lyspæra.

Spacecraft materials kit

U.trinn, hvilke materialer brukes i romfartøy? Test ut de forskjellige egenskapene til materialer som brukes til å bygge romfartøy. Her tester vi blant annet ledningsevne, magnetisme, termisk konduktivitet og motstandsevne.

Geocaching

Ungdomstrinn

Vi hjelper deg med å skreddersy en læringsrik opplevelse med Andøya Space

Dette er eksempler på en rekke aktiviteter til deres barnehage/skolebesøk. Ta kontakt, så hjelper vi deg å skreddersy et opplegg eller besøk som passer perfekt for dere.